Саемски штандови

Саемски штандови

2005 – 2006

Саемски штандови 2005-2006

Саемски штандови 2006 - 2005

Штанд Совет на ЕУ
[masterslider id=”107″] Штандот е дизајниран за потребите на невладината организација Совет на ЕУ за нејзино успешно претставување насаемот за невладини организации во Скопје.

Штанд “МЦМС”
[masterslider id=”108″] Штандот е дизајниран за потребите на невладината организација МЦМС за нејзино успешно претставување саемот за невладини организации во Скопје.

Штанд “Пексим”
[masterslider id=”109″] Штандот е дизајниран за потребите на компанијата Пексим за нејзино претставување на саемот за е-банкарство во Скопје.

Назад